Продължете към съдържанието

Изхвърлянето на старите мебели може да се окаже далеч по-трудна задача, отколкото сте си представяли. Един от най-често срещаните проблеми, когато хората се опитват сами да си изхвърлят мебелите, е факта, че не разполагат с необходимото транспортно средство, за да го направят. Други пък нямат физическата възможност, тъй като имат проблеми със здравето и не могат да вдигат тежко или просто нямат силата, за да извършат преместването и натоварването на мебелите в превозното средство. Така, че ако поради една или друга причина не можете сами да се справите с тази задача, то един от възможните варианти, който може да използвате, е да се обадите на фирма, която да се заеме с извозването на мебелите.

На родния пазар има много фирми, които предлагат подобен род хамалски услуги, затова, е много важно да направите правилния избор, когато разглеждате предложените Ви оферти. Изберете тази, която най-добре отговаря на Вашите критерий и финансови възможности. След като ангажирате фирма, която да се заеме с изхвърлянето и извозването на мебелите, то ето как би трябвало да протече работния процес:

demontajii – В уречения ден и час при Вас ще пристигнат работниците, които ще се заемат с демонтирането и извозването на мебелите. Демонтажът на мебелите може да протече по два различни начина, в зависимост от намеренията Ви. Ако смятате да ги изхвърляте, то те ще бъдат натрошени на малки парчета и натоварени на превозното средство. Мебелите се натрошават, с цел да се намали техния обем, за да може да се използва пълния капацитет на каросерията на товарния автомобил.

– При положение, че не смятате да изхвърляте мебелите и искате просто да ги извозите до място, където ще ги складирате, ако случайно Ви потрябват отново, то съставните мебели ще бъдат разглобени на части и натоварени, а тези, които не могат да бъдат разглобени на малки части може да бъдат извозени на следващия курс в зависимост от обема на обзавеждането, което ще бъде натоварено на автомобила.