Продължете към съдържанието

Бясната скорост на модерния градски живот ни лишава от сили и време за почивка. Дори в даден момент да разполагаме с достатъчно средства за луксозна екскурзия, скъпи вещи и предмети, маркови стоки, модерни мебели, нов автомобил, нещо сякаш ни липсва. Ето, как да допълните съвременния си живот с щипка вдъхновение от миналото и природата:

Когато създавате селски интериор важно е да изберете довършителните материали, мебели и декорация, в съответствие с всички закони на избраният стил. Основното изискване за вътрешността на водещата стая – хола е наличието на огън.

На живо огънят трябва да се разполага в центъра на цялата композиция, сърцето на стаята. В една селски къща, той винаги е бил в центъра, независимо дали е пресъздавал пещ, камина или печка.

Ако планирате да се изградите всичко в интериора на дома си от нулата, започнете с това: http://evrosonda.com/vodosnabditelni-sondazhi-za-voda;

Включете в проекта печка на дърва, или дори камина в хола. Това определено ще си заслужава.

Дори ако имате всички съвременни удобства за своята вила не пренебрегвайте идеята за естествени дърва и естествени материали! Що се отнася до финала не забравите за високотехнологични материали. Кажете не на пластмасовите панели, окачени тавани, двоен стъклопакет на прозорците, килим на пода. Ако имате дървена дограма, стените и тавана ви ще се съхранят много по-дълго. Научете повече за почистване на дворове и запустели терени от този адрес: http://evro5.com/dvorove-zapusteli-obrasli.

Ако къщата е изградена от тухлена – можете да оставите някои области, в необработени тухла, а останалите стени с леки текстурирани мазилка и покритие.

Таванът също е възможно, за да украси с дърво (можете с масивни греди) и боядисани в светли пастелни нюанси и слаба сянка. Повечето от тези препоръки използват и за интериора на кафе, малък хотел, магазин и т.н..

Цвят на селския стил къща – както вече споменахме, къщата в стил село не трябва да бъде прекалено ярка и неестествена. Тихи нюанси на зелени листна, дървета, есенни листа, меки жълти, сини нюанси създават атмосфера на спокойствие. Ако основната предпоставка са тонове в бледо и светлина, можете да добавите цветни аксесоари, но отново естествени цветове: възглавници, чинии, пачуърк черги и пр. Вижте за извозване на старинни мебели от тук: http://www.depo.bg/izhvarlyane-na-stari-mebeli-v-sofiya-i-okolnostite.

Ако тези идеия са ви допаднали винаги може да проучите за цялостно изграждане на дома в даден стил. Селският стил залага на естествени материали и цветовете на природата.