Продължете към съдържанието

Къртене на плочкиЗа да се изкъртят старите плочки е нужно много повече от професионална машина и инструменти – необходими са умения и познания в сферата на строителството. Няма как да бъдат изкъртени безопасно и успешно плочките, без да бъдат на лице тези два фактора!

Поради тази причина е наложително да не се захващате сами с къртенето на плочките, ако никога досега не сте имали пряк контакт с каквато и да била строителна работа или както се казва „не знаете от коя страна се хваща чука“, а сте тръгнали да правите ремонт. Безспорно никой човек не се е родил научен, но едва ли това е най-подходящия момент да го сторите. Все пак става дума за собственото Ви жилище и всякакви експерименти са крайно нежелателни и биха могли да доведат до много по-фатални последици.

По принцип е възможно да свалите сами старите плочки, но заедно с тях има голяма вероятност да „изкъртите“ и стената, върху която са залепени. Което освен, че ще Ви отвори допълнителни проблеми и работа, би могло да бъде много опасно. Да предположим, че стената, върху която са залепени плочките е носеща и Вие по невнимание или неумение изкъртите част от нея. Колкото и невероятно да звучи – това може да доведе до срутване на сградата! Неслучайно носещите стени се наричат така. Върху тях пада цялата тежест на сградата и е възможно при най-малкото им „отслабване“ да се стигне до подобни ситуации.

Затова, ако плочките да бъдат изкъртени бързо и безопасно – обадете се на специалисти в сферата на къртенето. За щастие на пазар има немалко фирми, които биха могли да се заемат с тази задача и да Ви гарантират, че всичко ще премине, без никакви неприятности или забавяния. Сред всички фирми обаче, се отличава една, която е спечелила името си на „лидер в сферата на Кърти чисти и извозва услугите“ – това е КЪРТИ БГ. Гарантираме Ви, че ако оставите всичко в нейни ръце, няма да имате никакви проблеми със свалянето на плочките.