Продължете към съдържанието

С нашия екип се свърза нов мега рекламодател в къртачните услуги, по негови думи в кърти бизнеса се нормализират нещата и цените за къртене, почистване и извозване на баня пак ще достигнат стойности от 140 лв.

Като гледаме каква рекламна кампания подготвят (с нас правят договор за 24 месеца) в поне 50 сайта и много билборди, стикери (няколко формата),  флаери,  автомобили и други, наистина си заслужава да се нарекът КЪРТИ.BG (това си е като герба на къртачите в България) и логото си заслужава,  вижда се на снимката по-долу.

От КЪРТИ.BG обещават да внедрят ново измерение в услугите кърти, чисти, извозва и да поддържат висок стандарт в кърти бизнеса с кратки срокове, гъвкавост със средни или ниски цени за къртене (според срока и сложността на работата), адекватни действия в непредвидени ситуации, чиста работна среда, точни и ясни позиции с клиентите и мн. други.

Още от изненадите на КЪРТИ.BG са: работа с фоторепортер, който отразява събитията и заснема работния процес, доставка на храна и вода на работното място по обекти с  кратки срокове (както и работа на смени), карти за легитимация, отдел за обучение на професионални къртачи (поведение, начин на работа с машини) и мн. други, но от ръководството на мултиструктурата забраниха  дa се издават много от  стратегиите, тъй като те са над 20 и ще бъдат реализирани в рамките на 50 календарни дни 🙂

Успех на новият ни партньор и успешна работа на КЪРТИ.BG с всички свои настоящи и бъдещи клиенти.

Фирма за къртене