Продължете към съдържанието

Рязането на метални конструкции е много трудоемко начинание. Освен трудоемко е и много опасно. Ако нямате опит с рязането на метални конструкции, по-добре оставете тази задача за професионалистите.

За да се режат каквито и да било метални конструкции на първо място трябва да се вземе напредвид безопасността. При такъв вид дейност, ако не е предпазлив, човек лесно може да се нарани.

 Слагат се подходящи обувки, ръкавици,  удобни дрехи, както и специални предпазни очила.

За целта се използват и специални, професионални машини, с които не може да борави всеки. Необходими са дългогодишен опит, практически умения и добра подготовка. Кърти БГ ще изреже и демонтира всякаква метална конструкция, на остаряло оборудване, тръбопроводи и стари цистерни. Има различни типове метали – черни и цветни.

Независимо за какво ви е необходимо рязането и демонтажът на металните конструкции, било то за скрап или нещо друго, Кърти БГ ще свърши работата ви без проблем при това за максимално отрицателно време.

Ако имате нуждфа от рязане и демонтаж на метални конструкции и не се чувствате уверени в себе си, обадете се на специалистите от Кърти БГ. Качеството и бързината са гарантирани. Ненужните материали ще бъдат събрани и извозени на специално за целта депо, а пространството – освободено и напълно почистено от излишни  боклуци.