Продължете към съдържанието

Не всеки от може да се похвали с идеални форми, но това не е причина да се скрие в безформени рокли. Просто разберете типа на тялото и изберете церемониални тоалети. Различните рокли за специални и ежедневни поводи могат да са с висока талия, разположени малко под бюста и постепенно да се трансформират изискани тъкани, да бъдат комбинирани, да имат презрамки, широки ръкави и куп неща още.

Притежателките на малък бюст могат да могат да се спрат на квадратни деколтета визуално намаляване на бюста, както и триизмерна декорация. Като цяло, тези рокли са често избирани от жени с форма „ябълка“. Този стил прилича на буквата А. В действителност, той е универсален и за сметка на малки промени може да се адаптира за всяка различна форма и растеж. Например, дамите с форма на „круша“ имат право да избират модели рокли с ясно определени талията, докато притежателките на форма „ябълка“ изискват висока талия и разширени поли. В този случай, основните материали са коприна, органза или сатен, както и накити, използващи перли или кристали; “ Ножница „. Облечи плътно с прилепнали форма, н              кои модели рокли се фокусират върху всичките завои. За романтичен поглед рокли с форма на „лодка“ и изключително дълги ръкави са подходящи и за дамите в по-напреднала възраст. За да изглежда перфектно формата може да се спрете на модел, които прекрасно извайва бюста и приляга на тяло тип „круша“. Такива модели подчертават талията и скриват корема на бременната. Зашийте „топка или цвете“ от плат върху роклята. Така вниманието ще е насочено към детайла, а не към зоната на корема. Материята на такъв елемент може да е от шифон, сатен, тюл и органза. Модел рокля тип „Русалка“ е валидно само при идеални параметри физика или „пясъчен часовник“. За шиене е необходимо да се прилагат по прозрачен и леки материи и стил направи най-фитинг.

Що се отнася до цветовете – по отношение на реда на цветове днес има разнообразие и в сватбените рокли. Такива не е задължително да са в традиционно бяло. В действителност е възможно да се постави розово, синьо и дори червен материал, като се фокусира върху триумфа на стил, вкусове и други обстоятелства. Още по-добре е сватбена рокля да се избира индивидуално от самата булка.