Продължете към съдържанието

Собственик сте на нов апартамент, но квадратурата му е малка за вашето семейство. Оказва се, че вещите, които имате за спалнята не могат да се поберат само в един гардероб. Тук възниква необходимостта от допълнително помещение за дрешник. Желанието да имате дрешник в спалнята е възможно и може да стане реалност, дори и в най-малкото помещение.

Съществуващият гардероб може да служи като разделител в свободното пространство. Гърбът му може да е стена оборудвана с допълнителни врати, които да се отварят и от двете страни и да е украсен с декоративен панел от пода до тавана. Така ще имате дрешник, гардероб и отделен кът за спане. С този проект, мебелите в спалнята ви ще бъдат разположени оптимално, а вие ще се освободите от ненужните вещи и ще получите уют и комфорт.

В площта на дрешника могат да се направят решетъчни рафтове, а неговият гръб да бъде и гръб на гардероба. Гардероба и дрешника могат да станат два мебела в едно и да се използват рационално. Гардеробът може да бъде разделен на рафтове, шкафове и място за закачане на закачалки, според вашите нужди. Поради големия брой компоненти, който могат да бъдат монтирани вие ще можете да направите най-доброто разположение на гардероба. Той може да има лавица на колелца, на която да се наредят обувки, вратовръзки, над него може да са разположени кошчета за бельо и над тях палта, шуби, якета, сака и ризи. Вашият проект трябва да бъде съобразен така, че всички ваши дрехи, аксесоари и обувки да се поберат, за да може бързо и лесно да ги подреждате и намирате. По този начин площта на вашия гардероб ще бъде разпределена най-ефективно, която ще ползвате оптимално.

Относно дрешника, той може да бъде на рафтове, на които може да наредите всички неизползвани завивки, като шалтета, юргани, одеяла, възглавници и чаршафи. Така вещите, който не ползвате ежедневно ще бъдат подредени и прибрани. Вие ще бъдете улеснени, а спалнята ви няма да бъде неугледна и разхвърляна.