Продължете към съдържанието

Ако вие сте предвидили преустройство на апартамента си, то демонтажа на преградите или прикритията са неща, който не може да подминете. Ако вие желаете да обедините два апартамента в един, то ще се наложи и премахване на стени. Тази дейност е не само трудоемка, но изисква и физически труд, затова разбира се сме ние на среща. Ние ще ви осигурим една пространствена голяма площ.

Демонтажи кърти.бг

Определено, спокойно можете да ни се доверите на нас и нашите специалисти, а ние гарантираме, че демонтажа ще мине успешно и няма да ви се наложи да оправяте след нас възникнали грешки. Ние притежаваме необходимият затова квалифициран подход и познание на определените изисквания относно основите на всички конструкции на сградите.

За всички собственици, на които им предстои да бъде извършен демонтаж на стени или прегради и е нужно да решат всички въпроси, свързани с разположението на инженерни комуникации, като – светлина връзка, радио връзка, санитарно технически тръби, вентилационни системи и планове по осветление на помещенията, то ние ще помогнем с удоволствие. Възможно е да се наложи пренос на електропровод, системи за отопление и водоснабдяване на друго място.

Ако относно демонтажа на стените имате определени опасения, то за консултация може да се обърнете към нашите специалисти. Вие ще получите компетентен отговор, как най-добре да се справите с това предизвикателство. Нашата фирма при провеждане на демонтажните работи използва най-съвременните технологии, които в съчетания с богатия опит на нашите сътрудници ще намери най-рационалните решения за преустройство на вашия дом, хале или офис.

Ние притежаваме всички необходими съвременни технически оборудвания и отлични щатни професионални специалисти. Цените за изпълнение на работата са много изгодни за клиентите. Нашите мениджъри разчитат стойността на демонтажа специално за вашия обект, а след това ще го съгласуват с вас и най-удобният вариант за заплащане, а също ще проведат необходимите консултации касаещи сроковете и плана на работа. Ориентировъчната стойност на демонтажните работи и извозването на отпадъците ще бъде представено в раздела демонтажната ценова листа.