Продължете към съдържанието

mebi

В случай, че разполагате с непотребни мебели, които заемат доста от свободното пространство в дома Ви, но нямате необходимото свободно време, за да се погрижите за тяхното изхвърляне, то най-добре се обърнете към специалисти, които да се погрижат за тях. Дори да разполагате с доста свободно време, нашия съвет, е да потърсите хамалски услуги, защото така ще си гарантирате, че всичко ще мине по най-гладкия и ефективен начин и същевременно ще решите един от проблемите, които сигурно Ви измъчват от много време. Всяка фирма, която предлага демонтаж  и изхвърляне на мебели разполага с всичко необходимо за целта – опитни кадри и богат асортимент от превозни средства.

Демонтирането и изхвърлянето на мебели са два отделни процеса, въпреки, че се предлагат като един. Ако никога до сега не сте се възползвали от подобна услуга, то нека Ви обясним нагледно как ще протече целия процес, за да знаете какво да очаквате, когато бригадата пристигне.

Демонтажът на мебелите може да протече по два варианта. Първият ще отнеме изключително малко време, тъй като при него мебелите ще бъдат натрошени на малки парченца и ще бъдат натоварени на превозното средство. По този начин, освен време, е възможно да си спестите и не малко средства, защото превозното средство ще може да бъде натоварено с много повече мебели и най-вероятно ще бъде нужен само един курс до сметището за депониране, където ще бъдат изхвърлени, отколкото при втория вариант, който ще разгледаме след малко.

Докато при втория вариант, мебелите няма да бъдат натрошени, а ще бъдат натоварени в нормалния си вид, което обаче ще коства много повече усилия и време на бригадата, за да ги натовари на превозното средство. Освен това ще бъдат нужни няколко курса, тъй като едва ли ще могат да се съберат на един, което пък от своя страна малко или много ще оскъпи цената на услугата.

Изхвърлянето на мебели също може да се извърши по два начина. При първия ненужните и натрошени на малки парченца мебели ще бъдат откарани на сметището за депониране, а при втория, мебелите само ще бъдат извозени до определеното от Вас място, където ще ги складирате, ако решите някой ден да ги използвате отново.