Продължете към съдържанието

vrata  Ако поради една или друга причина Ви се наложи някой ден да смените старата си метална врата с нова, то трябва да знаете някои неща. Не се заблуждавайте, че техния демонтаж, е толкова лесен и прост, колкото този на дървените. Демонтирането на метална каса или врата, е точно толкова трудно, колкото нейното монтиране. Затова, ако някой ден решите да я сменявате, в никакъв случай не се захващайте сами с тази работа. Освен загубено време и нерви, нищо друго няма да „спечелите” и в крайна сметка ще трябва да повикате фирма, която да се заеме с нейния демонтаж, който може да се окаже по-труден, тъй като, е възможно след Вашата намеса да сте създали известни спънки, които да възпрепятстват обичайния процес на демонтиране на метална каса или врата.

За да не си помислете, че преувеличаваме или пък нарочно Ви заблуждаваме, то нека Ви обясним накратко как протича демонтирането на метална врата.

При Вас ще пристигне професионален деструктор, който разполага с нужните умения и знания, за да демонтира една врата. Когато вратата се демонтира от професионалист всичко изглежда изключително лесно и просто, но в действителност не, е така. За да демонтира една врата, човекът, който го прави трябва да знае как да отслаби всичките й силни точки. Освен това, трябва да разполага и със специална техника, с помощта, на която да ги отслаби.

Отслабването на силните точки на метална каса се прави, с цел да не се повреди стената, към която, е закрепена вратата. В никакъв случай не трябва да се използва груба сила, преди да бъдат отслабени ключовите места на касата, защото в противен случай, е твърде вероятно да нанесете сериозни щети върху стената, които ще Ви костват допълнителни разходи и усилия, за да ги поправите.

Така, че ако искате всичко да мине бързо и лесно се доверете на специалист, който да демонтира металната Ви врата.