Продължете към съдържанието

Доставка на облицовъчни каменни плочи от регион Враца

Красиво изглежда фасада на здание, ако е декорирано с естествен варовик, но като декоративен материал той се ползва и за вътрешните помещения. Нашата фирма извършва доставка на варовик от кариерите в близост до град Мездра. Ние притежаваме нужните транспортни средства, които са окомплектовани за доставка на облицовъчни каменни плочи. Много каменоделски фирми и каменоделци се нуждаят от превоз на каменни фаши-варовик на различни размери и дебелина.

облицовъчни плочи

Естествените камъни за облицовка са известни още от древни времена и се считат за важен полезен ресурс, а както и за ценен и незаменим елемент при декорация в строителството. Особено варовика се използва в качеството си на традиционен строителен материал, за създаване на сложни архитектурни произведения и украшения, статуетки и култови детайли. Варовика е достатъчно надежден за облицовка, като издържа на различни механични въздействия, той е дълговечен, има разнообразна окраска, изразително — контрастна текстура и се поддава добре на полировка и обработка, затова е предпочитан не само от клиентите, но и от каменоделците. Но, за да се превози варовика от кариерата до даден цех, намиращ се, в която и да е точка на страната е нужен надежден транспорт с голяма товароподемност. Каменните фаши не само са тежки, но са и чупливи. Именно затова транспортирането им е по специфично. Натоварването и разтоварването им не минава без захващащи лапи, кран и квалифицирани работници. Когато товара е вече на камиона, той се укрепва със специални колани, които придържат плочите.

При доставка до местонахождението му, разтоварването минава по ред обратен на натоварването. Нашата фирма за транспорт разполага с кран — манипулатор на самия камион, за което не се налага да се търси допълнително такъв вид машина и кранист. Ние ще натоварим, извозим и разтоварим вашите каменни плочи независимо, къде се намира вашия цех или фабрика. С всички поставени задачи ще се справим бързо, лесно и акуратно.

Вие ще получите универсално транспортно средство по превоз, натоварване на товара без привличане на допълнителна техника и работна сила, така вие ще икономисате своите средства и сили. Понеже крана — манипулатор това е товарен автомобил оборудван с устройство за натоварване, разтоварване и оставяне на товара, където е нужно. Превъзходството на такъв автомобил се състои в неговата маневреност и адаптивност във всякакви условия.

Поръчка на такава техника от такъв тип за доставка на облицовъчни каменни плочи от Мездра е най-актуалното решение. Ние можем да ви предложим такива услуги почасово, по километражен пробег, само трябва да се уговори конкретен маршрут и план на работа, за да може да се обосноват и самите разходи.