Продължете към съдържанието

Казват, че едноцветните съчетания в дрехи са скучни и моногамни. Ако търсите нещо различно, не е задължително да се обличате всеки път като клоун, комбинирайки най-малко три цвята. Опитайте с един, но ефектен цвят дрехи. Например розово.

Как да носите този цвят – навярно и вие сте се питали: как да избирате блузи, е ако те са в този цвят, трябва само да съобразите годините си. Бонбонените тоналности са чудесна алтернатива за лятото. Може да избирате цветове, накланящи се повече към керемидено или бордо и пак ще сте модерни. Интересни са и предложенията за циклама, кайсиево и може да ги срещнете, дори в ЕДНОЦВЕТНА РОКЛЯ ТИП БЮСТИЕ. Силуета Друго изискване е да избирате според цвета коса и кожа. Ако сте светла натура, то смело може да заложите на по-крещящ цвят, но ако в цвета на кожата и косата ви преобладават черни и мургави тоналности, тъмният розов или цикламен цвят, няма да е най-подходящ за вас. Млечно розовите цветове са за брюнетки, гарвановочерната коса отива с пепел от рози или циклама, а за блондинката са дрехи в бледо розова кайсия, динамична функция или екстравагантна комбинация на кайсия с циклама.

Как да избирате според силуета – специалистите казват, че розовият цвят е като нож с две остриета. Той може да ни направи зашеметяващи, но може и да ни накара да изглеждаме смешни. Розовите тоналности в дрехите могат да изложат несъвършенствата по тялото на показ, а това не би се харесало на никоя жена. Ето, защо е от значение да се съобразявайте, както с цвета, така и с дрехата. Запомнете, че светлите цветове правят торса по-голям, а тъмните намаляват усещането за прекалена пълнота или късо тяло.

Какво вещае модата за лятото – „розови по момичешки“ или „пурпурни като цветя“, вие решавате, но много дами, дори, като пораснали момиченца избират именно нежния цвят. Ако и вие сте от тях, то смело може да опитате с една такава дреха. Истината е, че розовият цвят ни привлича, защото силно въздейства на психиката, създава повече оптимистично настроение и е смятано за красиво.