Продължете към съдържанието

Регион: гр. София
Категория: Почистванеонтакт: www.кърти.bg
Телефон: 0888 02 1111
Цена: 120 до 150 лв.
Тип на обявата: Предлага
Кратко описание: Извозване на стари мебели и електроуреди в София и региона.

Подробно описание:

Както всяко нещо мебелите се изхабяват, изтърбушват, чупят и овехтяват. С една дума амортизират се и имат нужда от подмяна придружена с изхвърляне на стари мебели, демонтиране и извозване до сметище. Ако Вие сте усетили, че този ден е настъпил, но не знаете какво да правите с тях, най-добре се обадете на Кърти БГ. Фирмата веднага ще изпрати екип, който ще се погрижи с демонтирането и извозването на старите ви мебели извън София. Ще се постарае да създаде една цялостна атмосфера за „кърти чисти извозва“ във Вашият дом или офис на територията на града.

Държавните институции, промишлените сгради и болниците в София, също имат необходимост от периодична подмяна на мебелите. За огромно съжаление, рядко се сещаме за тях, а и държавата рядко отпуска субсидии за подмяна на мебели.

И все пак една подмяна на мебелите и демонтиране и извозване на старите не е толкова скъпо. Напротив, Кърти БГ работи на нормални, дори ниски цени. Изхвърлянето на старите мебели, ще бъде една от най-лесните ви задачи. Кърти БГ ще демонтира за отрицателно време всички стари, овехтели мебели, след което ще ги натовари на камионите и ще ги извози към специално депо.
Не би било желателно сами да се нагърбвате с тази задача, нито пък да нагърбвате останалите служители. Не можете просто да занесете мебелите до най-близкия контейнер, в някой столичен квартал и да ги оставите там. Но не се тревожете, за всичко това може да се погрижи Кърти БГ.

Платена обява
Форма за контакт
[contact-form 1 „Форма за контакт 1“]