Продължете към съдържанието

Интериор по поръчка

изнася мебелиИнтериорПри всичкото изобилие на мебели за вътрешен интериор, в магазините невинаги ни се отдава да намерим това, което ни е необходимо. Или размера не съответства, или материал е некачествен. Или просто търсим шкаф, който е с ъглова форма, който фабриките не предлагат. Изходът е един – да си направите индивидуална поръчка.

Болшинството интериорни магазини практикуват производството им на мебели да е по поръчка: клиента в мострената им зала избират нужния размер, цвят, дава аванс и чака доставка на продукта и последващ монтаж. Как биха ни позиционирали тази услуга, след избора на модулите и цвета на отделните компоненти? Важното е на практика вие все пак да получите стандартното изделие, което да е създадено по разчет на «усърдния» покупател, тоест вие. Невинаги обаче в набора с модулите влизат Интериориабсолютно всичките ви нужни секции. Понякога модулната и заводската мебел на маси, дивани, столове и шкафове имат стандартна «стъпка» на увеличение. Да речем, не е нужно да си поръчаме шкаф с ширина 68,3 см., ако има готови с размер 65 см. При обзавеждане на помещение с нестандартни пропорции това ще предизвика доста сложности.

При производство на мебели по поръчка, в която и да е мебелна фабрика ще бъдат уточнени всички детайли. Необходимо е мебелите да се впишат в конфигурацията на помещението с точност до милиметър. Отделно стелажите, те могат да се подберат точно в тон с екзотичния паркет изработен от рядка порода дървесина. Освен това, вие можете да се откажете от ПДЧ в полза на натуралните материали. Мебелите по поръчка от дърво са изключително оригинални и стилни! Тук не говорим само за стандартните конструктивни елементи на самата мебел, които са ви необходими. Ако вие искате да имате действително авторски дизайн на мебелите, тяхната разработка може да поръчате на професионалист дизайнер. Или да направите модел по собствен проект.Промишлен интериор

След заплащане на поръчка на мебели внос от чужбина вие няма да можете да повлияете на процеса на производство и да променяте каквото и да било. Докато избора на мебели по-индивидуална поръчка в България, вие можете лесно да контролирате, както процеса на производство на всеки етап, така също да внесете свои корективи с изменения в дизайна – по проекта на вашия интериор.