Продължете към съдържанието

    По колко време на ден човек прекарва в банята?

Не толкова, колкото във всекидневната или спалнята, но това време обикновено е предназначено не единствено за почистване на тялото, а и за неговия релакс. Какво ще кажете за една нестандартна баня, излъчваща лукс, спокойствие и стил?

Предлагаме на вашето внимание няколко различни мебели, които успешно ще превърнат банята ви в комфортно местенце за уединение.
Виждали ли сте мебели от стъкло? На пазара се предлагат стъклени умивалници и шкафове, които безспорно са много красиви. Те се комбинират успешно с огледала, които създават чувство за простор и визуално разширяват по-малките бани.

Душ кабина вече има в почти всяка баня. Това е едно доста практично решение, което ви отървава от вечно мокрия под. Предлагат се душ кабини, направени от цветни стъкла, а също и такива с различни орнаменти. Може да направите поръчка за комбинирана кабина, която предлага хидромасаж, озониране и сауна ефект. Това ще направи вземането на душ ритуал, който ще очаквате с нетърпение.

Хидромасажната вана е истинска наслада за тялото. След тежкия работен ден може да се отпуснете в топлата вана и да релаксирате.
Много важна за една баня е настилката, която ще изберете. За радост на пазара вече има голям избор от гранитогрес, стъклокерамика, фаянс, стенна керамика и т.н. Може да се спрете на различни цветови комбинации, подходящи за вашия вкус и дизайна, който сте избрали. Предлагат се и красиви фризове, който ще разнообразят обстановката.
Всеки интериорен дизайнер се стреми да превърне банята не само във функционално помещение, а и в едно приятно място за релакс и отпускане, място за отдих и презареждане на тялото и духа. Оставете старите бани, с фаянсови умивалници на фирмите предлагащи цялостни услуги (кърти чисти извозва) и се обърнете към новите, по-нестандартни и красиви решения. Цветните стени, стъклените мебели и изобилието от огледала ще придадат нова визия на вашата баня.