Продължете към съдържанието

Знаете ли, че повече неравни повърхности могат да задържат мръсотия. По-тъмните подове се показва износването повече и ще разкрива повече недобре поддържаната хигиена, под утъпкани пътеки. Такава може да внесе светлина в дома и повече пролетно настроение.

Покриването всичко от варовик и травертин с гранит, класически камък е един изненадващо популярен избор за настилки за големи кухни. Красотата на камъка е в неговите естествени, уникални вариации – няма две плочи с напълно еднакви линии, а фините изменения в тон добавят дълбочина. Имайте предвид, че по настилката от камъни е по-трудно да се получи еднаквост, още повече ако се поставят естествени камъни.

Ако изберете по-селски плочки, които не разполагат с гладки ръбове, линиите на варов разтвор ще бъдат по-дебели и могат да се замърсяват. За да усъвършенствате ефекта на матова повърхност може периодично да гланцирате с подходящ разтвор за по-модерен вид.

Плюсовете на подобна настилка с ламинат дъб Оксфорт за кухни се състои в това, че камъкът е красив, неподвластен на времето и елегантен. Това го прави здрав, дълготраен и лесен да се грижи за тази част на дома ви по-невероятен начин.

Камъкът за под е идеален за подово отопление, защото е естествен топлинен проводник. Класическият камък е един изненадващо популярен избор за кухненски настилки. Красотата на камъка е в неговите естествени, уникални вариации, които добавят дълбочина. По-тъмните подове показват износването повече и ще разкрият повече преминаването на голям трафик. Кухнята може да се нуждае от силна, твърда база, но може да бъде поставена и върху плаващ под.