Продължете към съдържанието

Влизате във вашата кухня и виждате една „приказка” на съвременния интериор. Счупени шкафове,  разкривени чекмеджета, изгнили плоскости. Балатум, изяден от домашния ви любимец. От прозорците ви гледат стари дървени черчевета, а на всичкото отгоре и терасата изяжда част от и без това малкото помещение. Гледате замечтано в близката далечина и се чудите от къде да започнете и какво да направите, за да приведете този безпорядък в  един не толкова стряскаш вид.

    При положение, че нямате достатъчно средства, бихте могли да направите ремонта на няколко етапа. На първо време, бихте могли да удължите вашата кухня, като усвоите балкона. Ако имате възможност сменете и дограмата. Следващото нещо, което може да направите е да смените стария изтъркан балатум с теракота. Освежете помещението, като пребоядисате стените и тавана. Ремонтът е направен, сега вече може да помислите  и за обзавеждането.

     Изберете мебели и кухненски шкафове, които са в унисон с размерите на вашата кухня. Можете да си поръчате цялостно кухненско обзавеждане, което да бъде направено специално за помещението или да се възползвате от различните модули, които се предлагат в магазините за кухненско обзавеждане.

     Изберете кухненски шкафове. Ако имате печка, пералня и хладилник и не искате вградени такива, просто намерете кухня със шкафове за съответните уреди. Така ще скриете техниката и ще имате едно добро решение за малко помещение.

     Може да се възползвате от възможността да си вземете кръгла маса, със съответните столове. Една такава маса може да побере повече чинии с ястия и чаши, както и повече от четири човека. Ако не желаете си купете стандартна правоъгълна маса.

     Ако имате малко повече място бихте могли да сложите и кухненски ъгъл, който ще придаде по-голям уют и комфорт на вашата кухня.

     Не претрупвайте плотовете с излишни неща, защото ще изглеждат като кич. На масата може да сложите ваза с пресни цветя, както и да направите специални рафтове за растения, на които да сложите вашите саксии.

       Най-сетне имате една дълго мечтана кухня, обзаведена съобразно вашите нужди и желания. Вече няма да се срамувате от нищетата и с удоволствие ще се наслаждавате на спокойствието и  уюта във вашата чисто нова и модерна кухня.