Продължете към съдържанието

„Гледката от върха не е лоша“. Ако искате да разберете каква е тръпката, то научете се как да се класирате по ключова дума в няколко стъпки:

Имате забележителни ключова дума? Искате ли да видите вашия уеб сайт на неуловим първа страница на Google по дадена дума за търсене? Пригответе се: Освен ако не сте Wikipedia, знайте, че никак няма да е лесно. Но това не е невъзможно. Специалистите го правят през цялото време, както и изработка на сайт.

Класиране за ключова дума в органично търсене е повторяем процес. Разбира се, няма да получите резултатите, които искате 100% от времето, особено ако имате нов сайт и се опитвате да се класирате за популярна ключова дума, но ако вземете маркетинг съдържание и SEO на сериозно, можете да започнете да направите нещата и те да се случват.

Ето и няколко начални стъпки, за да се класирате за ключова дума в Google.

Стъпка 1: полагане на основите

Силен уебсайт – Колкото по-дълго уебсайта натрупва власт и връзки, толкова по-добре. Това също е ключово, а именно, че целия сайт следват оптимизация на сайт и най-добрите практики. Започнете с указанията на Google за уеб администратори, ако не знаете какво означава това.

Изградена е мрежа за изготвяне и за класиране бързо за дадена ключова дума, това е много полезно да има вградена мрежа за споделяне на ново съдържание. Може да грабнете аудитория в социални мрежи като Facebook и Twitter, имейл контакти можете да достигнете до случаен помощен линк. Ако не знаете какво означава, е време да започнете да мислите за изграждане на връзките като връзките в една сграда.

Стъпка 2: Първоначални думи за научни изследвания

Може да си мислите, че знаете какво е ключова дума, която искате да насочите по факт проверка на инстинктите. Използвайте инструменти за ключови думи, за да се получите усещане за обем на търсене за ключовата дума, както и конкуренцията, преди да финализирате своя набор от ключови думи. Вашите основни съображения ще включват:

Избор на ключови думи с добър обем, но не прекалено много.

Избор на ключова дума, която е от значение за вашия бизнес модел.

Това ще бъде от полза при писане и оптимизиране на съдържанието на по-късен етап.

Стъпка 3: Проверка на провеждането

Домейните и URL адреси – вижте дали URL в топ 10 включва ключовата дума?

Заглавията – Как се тагове и заглавия и дали включват ключова дума?

Типът съдържание, който е висок ранг – страници продукт? Публикациите в блога? Видеоклипове?

Ако сайтът или онлайн магазин е авторитетен може да използвате плъгин като SEO за проверка на възрастта на обектите в топ 10, размера на техните връзки профили и така нататък.

Вие търсите начини, по които можете да се диференцирате. Ще трябва да направите най-малко толкова, колкото правят вашите конкуренти, за да ги победите. В идеалния случай, трябва да се прави повече и по-добре, за да сте пред тях – конкуренцията!