Продължете към съдържанието

vitrinadograma

Стъкленото остъкление заема 80 процента от фасадата на всеки магазин, кафене, офис и каквото и да било друго сграда. За това, е от изключително важно значение тя да бъде в перфектно състояние – външно и вътрешно. Бъдете сигурни, че със старата витрина от социалистическите времена няма да привлечете вниманието на хората, даже напротив – ще ги отблъснете, защото като погледнат витрината Ви ще си кажат нещо от рода на – „Какво да правим в тази дупка, хората ще ни се подиграват, дайте да отидем в едно друго кафене, малко по-далеч, е, но условията със сигурност са по-добри”. Така, че дори вътре да сте обзавели кафенето си по последна мода, то ако на фасадата му, е грозна, то бъдете сигурни, че няма да постигнете желания ефект, а както знаете първото впечатление, е най-важно затова трябва да се постараете фасадата на сградата Ви да бъде в отлично състояние.

Освен, че трябва да разполага с красив и представителен външен вид, препоръчително, е фасадата да бъде направена от здрави и трудно чупливи материали. Особено, ако става дума за кафене, ресторант или друга подобна сграда, в която се помещават много хора, е задължително остъклението да бъде направено от възможно най-качествения материал. Най-качественият стъклопакет, който ще намерите на пазара, е триплексовият. То, е изключително здраво и безопасно за околните, тъй като при счупване се разпада на малки парченца, които не могат да Ви наранят сериозно.

Преди да се постави новата витрина или остъкление, обаче трябва да се извърши необходимата подготовка. Тя се изразява в демонтиране на сегашната витрина и пробиване на нужните отвори за поставянето на новата, в случаи, че искате коренно да промените фасадата на сградата си. За тази работа може да се доверите на някоя фирма „Кърти, чисти и извозва”, която да се заеме с демонтажа и къртенето на остъклението.