Продължете към съдържанието

Смяната на настилка от фаянсови плочки или теракот не е особено лека задача, а когато става дума за промишлени сгради, болници или други обществени учреждения, говорим за наистина сериозна работа. За смяната на фаянса и теракота на целия под, както и на мокрите помещение се изисква голяма бригада строители, които да изкъртят старите непотребни настилки, да ги изчистят, а също така трябва да се направи и организация по изхвърлянето и извозването на отпадъците.
За щастие на пазара вече има фирми като КЪРТИ БГ, които предлагат всички услуги, в една комплексна наречена (кърти чисти извозва) и могат да ви спестят нервите и разходите по направата на организацията. Срещу конкуремтно заплащане, тази фирма, която разполага с професионални кадри и специализирана техника ще свърши всичката работа в кратък срок. Тя първо ще се заеме с изкъртването на старият фаянс и теракот, което изисква доста усилия от страна на един обикновен строител, неразполагащ с техника. Следва изчистването на всичкия боклук и натоварването му в камиони, които ще го извозят до предназначено за строителни отпадъци сметище. От тук на татък, фирмата ви предава чистият обект в идеално състояние, подходящо за започване на лепене на новите настилки.
Ние препоръчваме отново да наемете специализирана фирма за къртене, щом става въпрос за толкова мащабен ремонт. По този начин ще можете да укрепите отношенията си с договор, обвързан с ясни изисквания и евентуални неустойки. Това би ви спестило възможни бъдещи дрязги с майсторите, относно не добре свършена или несвършена в срок работа.
След като фирмата приключи своята дейност, вие ще сте готови с подмяната на настилката, без да сте изхабили много нерви, а средствата, които ще отделите, няма да са много повече от предвиденото.