Продължете към съдържанието

mazilkiПредназначението на мазилките, е да предпазят зидариите от влиянието на атмосферните условия, запалимите части на сградата или съоръжението от пожар и др. Наред с това, те имат и голямо оформящо значение, създавайки една приятна и уютна среда. Техните равни и гладки плоскости създават условия за поддържане на по-добра хигиена. Затова, е от изключително важно значение мазилката в дома ни да бъде направена съобразно изискванията и да не си позволяваме никакви волности.

Без значение дали става дума за вътрешна или външна мазилка, е препоръчително да се доверите на професионалисти в областта – не само за измазването, но и за премахването на старата мазилка. В никакъв случай не се лъжете да закърпвате старата мазилка, като попълвате местата, където се, е напукала – щом, е започнал процеса на изхабяване, то каквито и мерки да вземете само ще го забавите, а няма да го предотвратите напълно. Затова Ви препоръчваме да изкъртите старата мазилка и да подготвите стените за полагането на новата.

Къртене на бетонПрепоръчваме Ви да се обърнете към специалисти, защото къртенето на мазилката крие доста рискове, които може би в момента не осъзнавате напълно и ги подценявате. В никакъв случай не си мислете, че това, е лесно и безопасно – напротив, при най-малката грешка от страна на човека, който се, е заел с изпълнението на тази задача, е възможно да бъдат нанесете тежки или непоправими щети върху стената, които ще Ви костват много усилия, средства и време, за да ги поправите. Така, че не рискувайте, а се доверете на опитни лица, които с годините са преминали през много трудности и препятствие и няма нещо в тази област, което би ги изненадало по какъвто и да било начин.

С наемането на квалифицирани лица, освен, че ще бъде изкъртена мазилката до основи, то фирмата, която ще наемете би могла да се заеме и с изхвърлянето на строителните отпадъци, които ще останат след приключването на работата. Така, че ако се възползвате от комплексната услуга „Кърти, чисти и извозва”, то за Вас не остава нищо друго освен да се поразходите някъде или да си вършите работата, която имате и да очаквате обаждане от фирмата, когато приключи с премахването на мазилката.