Продължете към съдържанието

напукана замазкаАко наскоро сте се нанесли в нов дом, който не е ремонтиран скоро, то най-вероятно ще видите, че замазката на стените е напукана, олющена и е започнала да пада. Естествено, не може да оставите това така, затова трябва да потърсите решение на този проблем. Единственият вариант да се отървете от старата замазка е да я изкъртите и на нейно място да бъде положена качествена нова замазка.

            Къртенето на замазка не е лека работа – изисква време и тежък физически труд, а освен това след самото изкъртване ще се сблъскате с още два проблема – изчистване и извозване на събралите се, от къртенето отпадъци. Вероятно знаете, че изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнерите за битова смет е забранено, и поради тази причина ще трябва да потърсите подходящо сметище и транспорт, с който да закарате отпадъците до там. Ако не искате да се занимавате с всичко това, може просто да се обадите на някоя фирма за къртене като КЪРТИ.БГ и  кажете какво трябва да се изкърти. Дайте адреса си и ще уточнете подходящо време, когато да дойдат, да изкъртят старата Ви замазка.

            Когато свършат работата си, ще се наложи да се свържете с майстор, който да направи новата Ви замазка, тъй като не са строителна фирма, а такава, специализирана в къртачните услуги. Те не правят нови замазки, но пък могат да се погрижат вместо Вас, за старата. Просто се обадете и потърсете майстор, който да направи новата замазка.