Продължете към съдържанието

plochki Безспорно едно от най-трудните препятствия, през които ще трябва да преминете, когато правите основен ремонт в  жилището си, е къртенето на плочки. Освен, че ще Ви бъде необходима специална техника, за да се справите с него, ще трябва да се въоръжите с голяма доза търпение, тъй като премахването им отнема време, в някои случаи даже повече от очакваното. Без значение от помещението – кухня, баня, коридор и прочие, къртенето на фаянс не, е по силите на всеки човек. Въпреки, че изглежда лесно – просто удряш с чук или къртач върху стената и плочките сами си падат, то в действителност далеч не, е толкова просто. За да се отстранят плочките от стената или пода ще трябва да положите много по-сериозни физически усилия. Особено, ако желаете да запазите плочките в здраво състояние, то в такъв случаи, най-добре се обадете на професионалисти, тъй като едва ли бихте успели да изпълните сполучливо желанието си.

Възможно, е да се справите сами с къртенето на плочките, но това ще Ви коства много време и усилия, тъй като не става в рамките на един час, особено, когато става въпрос за човек, който никога досега не, е работил с ел.къртач. Затова нашия съвет, е да се обърнете към специалисти и да си спестите всичките главоболия, които може да Ви създаде къртенето на плочки, ако се захванете сами с него. Освен, че ще изгубите ценно време, то излагате на риск собствено си здраве, без основателна причина. Къртенето на плочки, е опасна работа, която крие своите рискове. Не един и два са случаите на травмирани хора от малки и на пръв поглед изключително безопасни камъчета, но при натиска, който им бива оказван те се отронват от плочките с изключително голяма сила и скорост, която може да Ви донесе доста сериозни неприятности, ако попадне в областта на очите. За да се избегнат подобни ситуации се използват специални техники и методи, които свеждат до минимум риска от евентуални отхвръкнали камъчета, но няма как да ги знаете, тъй като нямате необходимата квалификация и опит в областта.

Затова се обърнете към фирма „Кърти, чисти и извозва”, която ще се погрижи за всичко свързано с отстраняването на плочките – тяхното изкъртване, почистване и изхвърляне на определеното за целта място.