Продължете към съдържанието

kyrti15Кърти, чисти и извозва услугите са едни от най-популярните у нас. Стотици фирми предлагат услугите си на територията на цялата страна. Особено в големите градове пазара за подобни услуги, е изключително наситен и би било истинско чудо, ако не успеете да намерите фирма, която да изпълни желанията Ви свързани с къртенето.

Повечето хора се възползват от услугите на някоя къртачна фирма, когато стане дума за домашен ремонт и са решили коренно да променят дома си. В този случай, услугите, от които най-често се възползваме са : къртене на плочки, къртене на стена, къртене на мазилка и къртене на подпрозоречно пространство. Така, че ако до момента не сте си имали работа с подобни фирми, то нека разгледаме какво представлява всяка една от гореизброените услуги и какво трябва да очакваме от нея.

Къртене на плочки/фаянс

Това, е най-широко разпространената услуга в сферата. Доказано, е, че няма основен ремонт в нито един дом, който да не включва сменяването на старите плочки с нови. Къртенето на плочките може да се случи по два начина – да бъдат направени на сол или да бъдат свалени по такъв начин, че да може да ги използвате отново. Сами избирате как да постъпите, но, е важно да отбележим, че не всички плочки могат да бъдат демонтирани, без да бъдат повредени по един или друг начин. Затова, ако смятате да се възползвате от втория начин, то, е желателно първо да помолите някой от фирмата да дойде и да погледнете дали, е възможно това да се направи.

Къртене на стена

До тази услуга прибягваме най-често, когато сме решили коренно да променим жилището си. Къртенето на стена може да се изрази по няколко начина: да бъде изкъртена до основни, да бъде ремоделирана или да бъде направен отвор за врата или прозорец в нея.

Къртене на подпрозоречно пространство

Ако се чудите какво, е това пространство, то това, е тази част от жилището Ви, която разделя балкона от останалите помещения в апартамента Ви. Нарича се подпрозоречно пространство, защото обикновено върху него са монтирани прозорци или прозорец. Обикновено хората прибягват до тази услуга, когато искат да остъклят балкона си и да увеличат пространството в дома си, като съединят доскорошната тераса с останалите стаи.

Къртене на дограма

В някои случаи, е невъзможно дограмата да бъде свалена, без да бъде изкъртена. Разбира се, това се отнася за по-старите модели дограми, тъй като новите PVC, алуминиеви и дървени дограми се изработват по такъв начин, че да бъде улеснен максимално монтажа и демонтажа им.