Продължете към съдържанието

Безспорно най-важното за всеки един от нас е неговото семейство и неговият дом. Няма човек, който да не желае да подсигури възможно най-добри условия на живот на най-скъпите си хора.

Някой имат късмета да притежават няколко деца и голямо семейство. Не всички от тях обаче разполагат с просторни жилища, които да подсигурят необходимото лично пространство на всеки един от тях. Това е проблем, който може да бъде решен с малък бюджет и извличане на максимално пространство от иначе малкия дом. Хамали за почистване на мазета, тавани и терени в апартаменти са на разположение по всяко време: http://hamalski.com/pochistvane-na-mazeta-i-tavani-s-bratan-hamalski.

Ето от къде трябва да започнете, ако имате такъв проблем.

Първо решете кои стаи ще бъдат използвани от всички членове на вашето семейство. Имате ли нужда от кухня, трапезария и хол или бихте могли да обедините две, а защо не и три от тези стаи в една? Съвсем спокойно може да си организирате малък кухненски бокс, в който да се намират най-необходимите ви електрически уреди и плот, на който да работите. Това, освен че ще ви отнеме малко място е и доста удобно. Ако ви трябва извозване на боклуци от апартамент в София, вижте тук: http://obshtini.com/izvozvane-bokluci-sofiya.

В останалата по-голяма част от стаята направете кът за хранене, разговори, отдих. Ако не смятате, че е редно да се храните на малка холна масичка, а много ви се иска такава, помислете за бар плот. Той ще е достатъчно висок и удобен за хранене, за вечерно питие, а и би могъл да служи, като преграда между кухненския бокс и холната мека мебел.

Усвоете всяко свободно пространство пълноценно. Говорим за терасите, които може да затворите и превърнете в работни кабинети или кътове за детски игри. А защо не и в мини кухненския бокс, който споменахме?

Ако имате ниша за вграден гардероб, там може да разположите фризера, за които няма място в кухнята или порт мантото, което няма как да поберете в малкия коридор.

Ако вече сте освободили някоя стая, премествайки хола в кухнята ще имате място за самостоятелни стаи на децата си и вас. А пространството, което оставя в тях използвайте максимално. Подредете в компактни мебели вещите си и организирайте интериора практично и красиво.

Малкото жилище е решим проблем. Винаги може да се преподреди и нагоди спрямо обитателите им. За почистване с извозване на мебели може да се доверите на ТоваренПревоз на адрес: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8.