Продължете към съдържанието

Ако живеете някъде в покрайнините на София, сте късметлия. Вие разполагате с лично пространство и уединение далеч от шума, навалицата и напрежението на големия град. Особено добре е това за вас и семейството ви, ако имате малки деца или чакате наследник. Няма по-хубаво място за живот от чистия въздух и природата, в тясна близост до столицата. Но дали къщата ви е достатъчно голяма, за да побере всичките членове на вашето семейство и да им осигури достатъчно простор и комфорт?

    Ако не е, предлагаме ви едно нестандартно решение. Защо не надстроите вашият дом? Принципно това е свързано с много разходи, но ние ще ви предложим една добра идея за тяхното оптимизиране.
На пазара вече съществуват строителни фирми, които се наемат и с малко по-нестандартни поръчки. Точно такава фирма може да наемете, за да ви демонтира покрива, като работи изключително прецизно и запази материалите, от който той е построен, а на отпадъците може да се приложат услугите (кърти чисти извозва). Тя ще свали всички керемиди и дървени летви и грижливо ще ги подреди на място, където няма да пречат, докато трае процесът по надстройката. Останалите, непотребни отпадъци ще изчисти и извози до специализирани за целта сметища, оставяйки след себе си един подреден двор.

След като приключите строителната дейност по следващият или следващите етажи, вие ще можете успешно да ползвате същите материали за построяването на новия покрив.
Това е едно нестандартно, но доста практично решение, което вече има възможност да бъде изпълнено и на българския пазар. По този начин пестите сериозна сума пари, която може да инвестирате в някакви други подобрения на дома или просто в заслужена почивка.