Продължете към съдържанието

Окачен таван

Окачените тавани добиват все по-голяма популярност у нас. Това е така, защото окачения таван придава на помещението нов, по-красив вид. Качественият окачен таван ще придаде на жилището Ви неповторим външен вид, който ще направи впечатление дори на най-незаинтересованите хора. Окаченият таван притежава куп предимства, които ще разгледаме в днешната статия.

След като сте решили да правите ремонт е добре да действате последователно. Намерете фирма която кърти и извозва окачени тавани и конструкции. В помещенията където ще се ремонтират таваните изнесете всичко ненужно като стари мебели и изхвърлете всички ненужни вещи. След като сте изхвърлили старите мебели се погрижете за здравината на подовите настилки.

Качествените окачени тавани изолират източниците на влага и мухъл в стаята, а освен това притежават добри огнеупорни свойства. На пазара има голямо разнообразие от окачени тавани, които могат да задоволят изискванията дори на най-взискателните хора. Благодарение на широкия спектър от цветове, в които може да бъде оцветен и изключително голямото разнообразие от форми Ви гарантира, че Вашия таван ще бъде единствен и неповторим. Окачените тавани са подходящи за монтаж във всяко една сграда – офиси, домове, хотели, ресторанти, развлекателни центрове и много други обществени места. Съвременните окачени тавани могат да притежават много функции. В зависимост от предпочитанията на клиента в окачения таван могат да бъдат вградени осветителни тела или аудио системи, които допълнително ще допринесат за уюта и комфорта в помещението. Другите съществени предимства на съвременните тавани от този тип, е лесната им поддръжка, отличните топлоизолационни свойства и силната устойчивост срещу огън или конденз, които притежават.

Окачените тавани от гипсокартон са сред най-предпочитаните от хората, предвид лесната и достъпност и отличното качество, което притежават. Ако смятате да си поставяте окачен таван в жилището, най-добрия вариант за Вас са гипсокартонените окачени тавани, които ще осигурят на дома Ви перфектна изолация и изискан външен вид.

Монтирането на окачения таван трябва да бъде извършено от професионалисти, които притежават необходимия опит и умения за целта, тъй като в противен случай рискувате окачения таван да бъде поставен неправилно, което от своя страна може да Ви отвори куп проблеми с появата на мухъл и конденз по стените. За да сведете рисковете до минимум, трябва да се доверите на реномирана фирма, която ще монтира окачения таван по възможно най-добрия и ефективен начин.