Продължете към съдържанието

Какво е оптимизация на преобразуване и как ще помогне тя на компания ви? Ако този въпрос вълнува повечето от вас, научете начините за оптимизация и преобразуване.

Ако сте като повечето собственици на бизнес или маркетинг, вероятно стратегията ви работи усилено за увеличаване на приходите и намаляване времето за маркетингови разходи. Така шансовете ви са добри. Ако ви липсват най-добрите начини да направите това, значи липсва: Оптимизация на реализациите.

Казано просто „seo оптимизация на преобразуване“ означава превръщане на повече посетители на сайта в перспективни и повече перспективи за продажби готови за потенциални клиенти. Това изисква да се обръща внимание на точките в своя маркетингов процес, където искате потенциални действия и начини да променяте тези точки, за да получите по-голям процент от посетителите.

Търговците са естествено фокусирани над това, редовно да превръщат квалифицираните възможности за продажби в съотношение. Маркетинговите хората са склонни да се фокусират единствено върху привличане на повече трафик на уебсайта или генериране на повече потенциални клиенти, а това води до пропускане на огромни възможности, които идват от създаването на един по-добър процес.

Всяка една от тези точки и решения обикновено включва някакъв вид действие и може да бъде променяна, за да е по-ефективна при поддържането перспективите и ангажираността, както и да подтиква към решението на закупуване.

Ето няколко често срещани примера:

Вашата начална страница – няма посетители или такива напускат веднага; Решението е seo оптимизация на онлайн магазин.

Представете си колко приходите могат да нараснат, ако оптимизирате множество точки за преобразуване. Това е изненадващо лесно и невероятно възнаграждаване. И най-добрата част, че можете да получите повече потенциални клиенти, без да харчите много пари.

Ако сте нови в оптимизация преобразуване, не сте сами, а ако действате бързо може да се получи реална скок на конкуренцията – особено тези, които съкращават разходите по най-добрия начин.