Продължете към съдържанието

izvozvabul„Кърти, чисти и извозва” услугите са изключително разпространени у нас. Под път и над път може да срещнете най-различни обяви свързани с тази услуга. Повечето хора, обаче се възползват от нея, най-вече заради факта, че не разполагат с нужната техника за къртене и като цяло пренебрегват останалите две услуги, които в никакъв случай не трябва да се приемат за маловажни. Почистването и извозването на строителни отпадъци, е съществена част от цялата услуга и без значение от големината на обекта, който ще бъде къртен, задължително трябва да се възползвате от тази услуга, тъй като тя ще Ви спести куп време и усилия, ако трябва да се заемете сами с нея. Нека, обаче разгледаме същината на цялата услуга и по този начин ще получите по-ясна представа за всичко свързано с комплексната услуга „Кърти, чисти и извозва”.

Къртене

То може да включва къртене на плочки, къртене на бетон, къртене на стена, къртене на цимент и всичко друго, за което се сетите. Къртенето може да се използва още за събаряне на сгради или за домашни ремонти. Препоръчително, е да се обърнете към специалисти, когато стане дума за къртене, тъй като в зависимост от обекта, който ще къртите, е възможно да се използва различна техника или начин на къртене, защото например къртенето на плочки се различава коренно от къртенето на стена.

Почистване и извозване

Както споменахме вече много хора подценяват сложността на тази услуга. За нея са необходими доста повече физически усилия, отколкото за къртенето, тъй като след къртенето се образуват различни по-големина и тежест строителни отпадъци, които трябва да се пренесат и натоварят на автомобила, с който ще бъдат транспортирани до специализираното сметище за депониране, тъй като, е забранено да се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци.