Продължете към съдържанието

dvorcВ случай, че сте наследили дворно място или разполагате със старо такова, което сте занемарили с годините, но смятате да върнете предишния му вид и да го направите годно за живеене, то най-добре се обърнете към специализирана фирма, която да се заеме с тази задача. Така ще си спестите много време и усилия, които ще Ви коства почистването на дворното място. За да се справите сами с него ще Ви бъдат необходими помощници, специална техника и транспорт, с който да изхвърлите натрупалите се с годините боклуци. Освен това, почистването ще отнеме и много повече време от очакваното, а едва ли можете да ангажирате близките и познатите си за няколкото дена, които ще Ви бъдат необходими, за да се свърши работата. Докато с наемането на фирма предишния вид на двора Ви ще бъде върнат за отрицателно време, без да се притеснявате за нищо и никой.

След като се договорите с фирмата, която ще се заеме с почистването на дворното място, тя ще изпрати екип, който да огледа обекта и да изкаже мнението си относно това колко време ще бъде необходимо за извършването на задачата и колко ще Ви струва услугата. Единственото нещо, което ще се изисква от Ваша страна, е да сте напълно сигурни, че в двора Ви няма застрашени видове дървета или друга растителност, която попада под закрилата на закона и, е забранено премахването й. В противен случай, е възможно да Ви бъдат съставени солени глоби, ако някой „доброжелател” съобщи за тяхното отстраняване.изнасяне на диван

Ако смятате да строите някаква сграда или друг масивен обект върху дворното място, то може да поискате от фирмата да се заеме с подравняването му и подготвянето му за евентуалния строеж. В случай, че искате просто да го почистите и не смятате да го използвате, то може да сключите договор с фирмата за периодичното му почистване, за да не стига отново до сегашното му състояние.