Продължете към съдържанието

Почистване на отпадъциРегион: гр. София
Категория: Почистване
Контакт: www.izvozva.com
Телефон: 0893 29 33 33
Цена: 100 лв.
Тип на обявата: Предлага
Кратко описание: Почистване на мазета и тавани, извозване на мебели и всякаква покъщнина.

Подробно описание:

Чудите се къде да изхвърлите старата си холна гарнитура без да си навлечете гнева на съседите? Колко пъти ви се е случвало да викате аварийно за помощ, когато сте задръстили входа, мазетата и таваните с вече ненужните си вещи? Няма нужда да викате, а само да се свържете с екипа за почистване на мазета и тавани на извозва.ком, които ще натоварят ненужното в специални контейнери за смет и ще ги извозят до регламентирано депо.

Разбира се, винаги има вариант да подарите старите мебели или да ги дадете на фирма изкупуваща стари вещи, но това също е свързано с неопределен период от време. Ако пружините им вече стърчат, а дамаската е стара и прокъсана, значи няма друг изход освен да се отървете от тях. Същевременно знаете, че ако ги оставите до контейнерите има вероятност да срещате части от тях на най-различни места във вашия квартал. Може да ги наблъскате в мазето, но и там един ден ще се наложи да извикате фирма за почистване на мазета.

Няма да е такъв случаят, ако във вашия район има регламентиран ден за изхвърляне на мебели. Тази година община Бургас въведе график за изхвърляне на стари мебели. Старите вещи могат да оставят до казаните за смет, след което ще бъдат извозени, но само в определени дни на месеца.

Във всеки друг случай потърсете професионалните услуги на Кърти БГ, за да сте сигурни, че не оставяте след себе си боклуци. По този начин можем да покажем, че имаме нужната култура, за да се наречем европейци.

Платена обява

Форма за контакт

[contact-form 1 „Форма за контакт 1“]