Продължете към съдържанието

Ако таванът вашата къща или вашата офис сграда страда от липса на въздух и е напълнен с ненужни вещи, отпадъци или строителни материали, значи е време да се отървете от ненужното. Освобождаването на пространството ще ви помогне да използвате помещението целесъобразно и да складирате в него само неща, които могат да ви бъдат от полза в бъдеще.

Кърти БГ е ваш помощник в чистенето и извозването. Независимо дали става дума за строителни отпадъци или други ненужни вещи като стари мебели или предмети, нашият екип ще се заеме с изпълнението на задачата професионално като почисти и извози боклука до регламентирано за целта сметище.

Кърти БГ ще почисти и извози боклуците от вашите тавани, мазета, складове, дворове, гаражи или сервизни помещения като се погрижи да не остави следи от отпадъци в или около помещенията, които биха могли да попречат на вас или вашите съседи. Нашият професионален екип също така ще извози боклуците с осигурен от нас транспорт и всичко това изпълнено в най-кратък срок и чрез най-ефективните методи.

Кърти БГ предлага също така къртене на замазка, хидроизолация, стени, демонтаж, пробиване на дупки и всичко свързано с магическата формула „кърти чисти извозва„. Магическата пръчица са ръцете на нашия екип от професионалисти, чието съчетание от опит, качества и умения ги правят най-успешния екип за къртене в бранша.