Продължете към съдържанието

Разполагате със стара сграда, която е негодна за живеене. Независимо дали сте я наследили или закупили, заради по-ниската й цена, тя е ваша – голяма, масивна и красива, но стара, нефункционална и негодна за живеене. Няма място за спор – предстои ви сериозен ремонт, включващ събаряне, къртене, строене и реконструиране. Тежка задача, свързана с много време, много разходи и не на последно място много нерви.

За ваш късмет има вариант, който да ви спести част от усилията. Съществуват фирми, които могат да свършат вашата работа срещу заплащане.

Наемете фирма и й покажете проекта, който имате за сградата. Обяснете с подробности кое, къде и как желаете да бъде направено и се оттеглете в почивка.

Професионалистите ще се заемат с цялостното кърти, чисти, извозва  на отвори за новите врати и прозорци, ще разрушат старите стени, които вече не желаете и ще направят желаната реконструкция. На финала на своята дейност по къртенето, те ще изчистят строителните отпадъци, ще ги натоварят и извозят до предназначените за целта сметища.

Ако разполагате с дворно място, което желаете да бъде почистено, това няма да е никакъв проблем, фирмата ще ви отърве от старите и непотребни дървета, като им приложи извозване на строителни отпадъци. Храсти и треви – това не е никакъв проблем, те ще бъдат окосени и изхвърлени.

След като реконструкцията е приключила, а дворът изчистен, работата е приключила. Вие ще получите новият си дом чист и здрав, готов за по-нататъшни действия.