Продължете към съдържанието

Какво представлява всъщност японската стена?  Това е едно модерно решение за вашия дом. То не е перде, не е и преграда, нито пък е щори, но може да послужи като всяко едно от тези неща. Всъщност японската стена е мултифункционално авангардно решение. То представлява система от плъзгащи се панели, които могат да бъдат всякакъв размер, както на дължина така и на ширина. Предлагат се в най-различни форми, разцветки и могат да бъдат в абсолютен унисон с всеки интериор.

Когато имате идея за заместите старите мазилки с японска може да поръчате фирма за услуги  „кърти чисти извозва“ която да се заеме с къртене на мазилката. Ако имате мебели които пречат може да преговаряте с фирмата да се заеме и с изхвърляне на стари мебели или само изнасяне на стари мебели до мазе или таван.

Японската стена съвсем спокойно може да послужи като преграда между две помещения и да обособи различен ти пространства.  Релсовият механизъм позволява лесно монтиране и демонтиране и прави преградата гъвкава и удобна за местене.Релсата се монтира на таван и е с дебелина 3 см.

Тъй като е направена от текстил, японската стена може преспокойно да замести старите пердета и е изключително добро решение за големи прозорци – тип френски прозорец. Ако се застъпят панелите един върху друг, няма да има никакъв шанс да проникне светлина през тях.

Японската стена придава уют и красота на дома. Прави го атрактивен и нестандартен, но в същото време и естествен. Фактът, че не заема място, и позволява пълно уползотворяване на площтта на имота, прави това Японската стена едно от най-търсените модерни решения.