Продължете към съдържанието

Пазарът за марки и модели телефони е огромен. Калъфи за телефони и подобаващи аксесоари също има в изобилие. Водоустойчиви, кожени, стик на екрани, протектори, стъклени протектори за екрани и пр.. Това е и момента, в който много могат да се отегчат и да предпочетат да носят телефона си бродят свободно, гол и без никаква защита.

Време е да спрете да съсипвате своя телефон.

Има толкова много причини да се хвърлят почти нови мобилни телефони на боклука, поради факта, че в тях са попаднали песъчинки от скъпия плаж. Преди да изпитате угризения на съвестта, че не сте осигурили нужната защита, помислете за протектор и кейс, които да са съвместими с мястото, където смятате да плажувате тази година.

Неестествено е да дадете маса средства, за да притежавате един действително красив и най-нов модел на андроид или смартфон, а в крайна сметка той да изглежда почукан на втория месец. Ето, защо дори да седите по цял ден в кожения салон на офиса си е добре да му осигурите подходящ калъф.

Далеч сме и от мисълта, че трябва да робувате на мобилното си устройство. Само и само, за да изглежда красив, телефонът ви и да ви накара да се гордеете с него, може пък и да помислите за избора на подходящ калъф.

Струва си инвестицията в подходящ кейс за телефон и само факта, че докато изминат двете години на гаранция, той ще има почти нулев процент драскотини. Това го прави много пригодим, ако решите в крайна сметка да го продадете втора употреба.

Един от най-неприятните моменти от живота на новия телефон е изпускането му върху твърда или неравна повърхност. В случай, че има протектор, това ще ограничи риска от счупване на екрана. Уви, не всеки мисли за бъдещите последици, а ремонта след това струва скъпо. Помислете за сигурността на мобилният си помощник, за да ви служи вярно и да има красива визия, почти до края на службата си.