Продължете към съдържанието

Броят на хората, с шофьорска книжка в САЩ нараства стабилно от 1988 г. до 2010 г. През 1988 г. броят на лицензираните шофьори възлиза на 163 милиона, а до 2010 г. този брой се е увеличил с около 210 милиона.

Ето, защо информацията за акумулатори консумативи и авточасти ще е от полза за всеки начинаещ и опитен шофьор. В нея са поместени точни цифри около акумулатори DELPHI FREEDOM.

Още статистика и факти:

Според проучване, най-лошите шофьори се считат за тези в Италия, Турция и Холандия, следвани от Германия, Франция и Полша. Водачите в Съединените щати са на седмо място според проучването. Шофьорите в САЩ са склонни да предпочитат американските марки Ford и Шевролет при покупката на автомобил. През 2011 г. са продадени около 2 милиона Ford автомобили и 1,8 милиона Шевролет автомобили. Най-успешният чуждестранен автомобил марката е Toyota, с продажби от 1,45 милиона превозни средства през 2011 г.

През 2015 г. Япония заема първо място в списъка на най-ценните марки автомобили с прогнозна стойност от малко под 29 милиарда щатски долара. Toyota е основният продукт на Toyota Motor Company, която също продава луксозни автомобили под името „Lexus Marque“ и Хилядолетна-насочена марката Scion, въпреки че се очаква производството на първообраза до края на 2016 г. Този автомобил се очаква са е номер едно място в класацията с положителни оценки дадени от удовлетворени клиентите: Toyota е получила последователно по-високи от средните оценки за удовлетвореността на професионални шофьори. За разлика от тези цифри в Германия BMW се класира на второ място, докато Ford и Audi имали най-големите стойности.

В Top 100 най-ценните световни марки проучване определя стойността на марката. От него става ясно, че:

Продажбите на превозни средства на водещи марки в Северна Америка на автомобили в САЩ, носят удовлетвореността на потребителите с избрани автомобили и леки превозни средства. Марката определя стойността още в началото на 2014 г.