Продължете към съдържанието

Информацията е предоставена с любезното съдействие на Кърти.БГ ЕООД тел:  0888 67 0000 фирма за цялостни услуги (кърти чисти извозва) .

Почти всеки от нас има по една къща или вила, завещана от неговите родители, в някое далечно малко село. Къща, пълна със спомени по едни отминали години, когато сте били дете и безгрижно сте яли череши от дървото или сте си играли с кучето на двора.
Често тези къщи са необитаеми и запустели и колкото и да ни се иска да се заемем с техния ремонт, все не ни остава време за това. От друга страна те не позволяват престоят в тях дълго време, особено заедно със семейството ви, а това е сериозна пречка за старта, на каквото и да е дейност там.
За радост вече съществуват фирми, които могат да свършат тази работа вместо вас и да пригодят вашата стара къща в чудесна вила, подходяща за семейни почивки сред природата. И тази фирма може да направи това, без да ангажира вас, с каквато и да е дейност. Просто се свържете с нея и обяснете какво точно желаете.
Не се притеснявайте за обраслият с храсти, тръни и трева двор. Фирмата ще окоси всичко и изчисти мястото перфектно. Всички отпадъци ще бъдат натоварени и извозени в предназначеното за това сметище. Може да се възползвате и от услуги за изхвърляне на стари мебели, ненужни вещи и електроуреди.
След това друга фирма може да се заеме с ремонт на покрива. Тя ще отдели и замени счупените керемиди, а също така и летвите, ако има нужда. Ако се налага подмяна на дограмата, това също не е проблем. Старата дограма ще бъде изкъртена бързо, а отпадъците разчистени. Каквато и нужда да имате, фирмите ще се заеме и ще свърши работата вместо вас, а вие ще може да се насладите на хубава, спретната вила, в която да си припомняте веселите детски игри и с радост да ги споделяте със семейството си.