Продължете към съдържанието

Ако керемидите на вашия покрив вече са се изпочупили, гредите са изгнили и са хванали плесен, а вие сте се хванали за главата, значи е време за цялостна подмяна на покривния материал. Не е нужно да изчаквате до последния момент, за да се заеме с този важен ремонт. Не забравяйте че своевременната намеса ще пощади и вашите финанси. Ако сте пропуснали лятото и слънчевите дни, които са най-подходящи за ремонт на покрива, значи пред вас е още една година на изчакване. Това само ще влоши нещата. Течовете нанасят топлинни загуби на къщата, а това води до неминуемо влошавана на състоянието на къщата.

Решенията за вашия покрив могат да бъдат различни в зависимост от неговото състояние и от решението взето за неговото подобряване. Кърти.БГ ще ви помогне при демонтирането и къртенето на старата конструкция на вашия покрив.

Технологиите за топлоизолиране на покрива са различни. Може да използвате керемиди, да направите нова хидроизолация, метален покрив,  битумен или бетонен покрив, и т.н. Хидроизолацията е от изключително значение, защото тя има за цел да издържи на природните сили като слънце, бурен вятър, буря, силен дъжд или снеговалеж. Добре направената хидроизолация на покрива има давност над двадесет години.

Кърти.БГ ЕООД е ваш помощник в ремонтни дейности като демонтиране на покрив и дървена конструкция, къртене на стара хидроизолация, пренареждане, изхвърляне на строителни отпадъци. Преди да се заеме с демонтажа и къртенето специалистите от Кърти БГ правят технически преглед и вземат мерки за безопасното извършване на ремонтите дейности. Не забравяйте, че работата по покрива винаги крие риск, затова се доверете на нашите опитни специалисти за да бъде свършена работата професионално и безопасно.