Продължете към съдържанието

Независимо дали ще полагате кабел във вътрешната електрическа инсталация на жилище или ще прокарвате кабели за новата си система за домашно кино, най-вероятно ще ви се наложи да се захванете с процедура по кърти, чисти, извозва. В зависимост от качеството и материята на вашите стени или вашия под, ще се наложи да боравите с различни инструменти – чук и длето, ъглошлайф, къртач с каналокопач, перфоратор, „шлицгере“, и т.н. Ако не се чувствате сигурни във възможностите, не познавате в детайли техниката, или се страхувате, че ще навредите целостта на пространството довеждайки разширявайки „обема” на ремонта, винаги може да се обадите на телефона на Кърти БГ. Нашият екип ще свърши работата „без да си остави ръцете”, ще изкърти и извози строителния отпадък в най-кратък срок и на приемливи цени .

В случай, че правите ремонт може да вкарате всички инсталации под замазката и гипсокартона. Можете също така да си закупите первази с вграден кабел-канал, за да скриете телефонните и коаксиалните кабели, минаващи през помещението. Ако стената ви от добре наредени тухли четворки ползвайте каналите на тухлите и през тях изтегляйте кабелите. Това важи само за хоризонталните магистрали, което всъщност е основната инсталация.

Имайте всичко това предвид особено ако сте почитатели на съвременните технологии, чиито безспирни иновации ни предлагат нови и нови решения всяка година. Така например много хора, които си закупуват система за домашно кино, се сблъскват с проблема за кабелите – къде да се сложат, за да не пречат и за да не загрозяват помещението.