Продължете към съдържанието

Искате да подмените кухнята си? Ако кухнята ви е стара и похабена и имате нужда от нов плот, мивка, нови уреди и мебели,  и трябва да подмените всичко в помещението ще имате нужда от професионална помощ, не само за почистването, но и за  извозването на отпадъчните материали и уреди.

Кухнята е най-деликатното помещение за ремонт от всички останали стаи в дома. Една от причините е, че там се съдържат на важните електроуреди за едно домакинство. Освен това, кухнята трябва да бъде удобна и уютна. Собствениците трябва да се чувстват максимално удобно и уютно там.

Повечето апартаменти не са създадени с цел да дадат този уют и комфорт в кухненската част. Всъщност, тази част от апартаментите не само в новото, но и в старото строителство е крайно пренебрегната. Поради тази причина повечето собственици прибягват към драстични мерки – основен ремонт на кухненската част, а това включва и къртене.

Кърти БГ разполага с професионален екип, който може да изкърти и приспособи към изискванията на собствениците, всяко кухненско помещение.

Една кухня трябва да бъде голяма и удобна. Мебелите трябва да могат да бъдат разположени в правилна пропорция, а самата кухня да бъде на максимално близо и удобно разстояние от трапезарията. В много от апартаментите кухнята и трапезарията са разделени само с една междинна стена. Това е прекрасно решение, което много улеснява домакините.