Продължете към съдържанието

Изхвърля мебелиРегион: гр. София
Категория: Почистване
Контакт: www.hamal.bg
Телефон: 0888 575 888
Цена: По договаряне
Тип на обявата: Предлага
Кратко описание: Почистване на апартаменти от стари мебели, боклуци дрехи, килими и др.

Подробно описание:

БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ !

Някои от най – често извършваните комплексни услуги за  изнасяне на мебели с транспорт и включена такса смет:

– демонтаж на гардероб, спалня и скрин. Изнасяне на стари килими и мокети;

– демонтаж на гардероб, секция и вградени шкафове с извозване;

– демонтаж на кухненски шкафове и изнасяне на обзавеждане;

– изхвърляне и изнасяне на стара холна гарнитура, с маса и секция;

– дограма до 10 прозореца с изхвърляне на дървения и стъкла.

Всичко това на цена до 120 лв.

Почистване на апартаменти, мазета и тавани с изхвърляне на отпадъци от 25 до 45 лв. кубик в зависимост от етажа и количеството. В цената са включени такси смет и всички средства по демонтаж, изнасяне, подреждане в превозно средство и транспортиране до подходящо депо за депониране на битови отпадъци.

Ако имате ненужни електроуреди бяла и черна техника HAMAL.BG организира безплатно изнасяне и извозване всеки ден от 8:00 до 21:00 часа.

Има ли безплатни неща на днешно време?! Повечето ще отговорят отрицателно. Пък и като се замисля само, още докато бях дете, чувах приказката: „В този живот няма безплатен обяд“. Нещата не стоят точно, както се виждат през погледа на праволинейния човек. Безплатни услуги има и те са много. И не си мислете, че няма начин някой да ги извършва за нищо, истината е, че те си имат възвращаемост. Така например, ако се обърнете за безплатни хамалски услуги в София, в поръчката ви ще влязат поне три дейности, за които се налага да търсите такава фирма.

При преместване от един дом в друг, при ремонтни работи в жилището, при нанасяне на ново обзавеждане, винаги се налага да търсим помощ от хамалска фирма. За пренасяне, местене на мебели и обзавеждане са нужни не само повече ръце, но и познания, кое и как да бъде пренасяно, за да не се нарани цялостния му вид.

Безплатни хамалски услуги се получават при поръчка на поне една заявена дейност, а в резултат от нея транспорта или изнасянето може да не са включени в крайната цена. Стратегията на всички е ясна. Прави се, с цел да се привлекат нови клиенти, но и с цел да се улесни финансовата страна на редовните клиенти или клиентите, които имат нужда от повече услуги, провокирани от големи промени.

Дали ще заявите местене, демонтаж на мебели, пренасяне, товаро-разтоварни работи, транспортни услуги или изхвърляне на конкретните вещи, то бонус всеки получава. Извозването на боклука на регламентиран сметища, както и останалите детайли се уговарят с фирма по хамалски услуги предварително. В случаи, че и на вас се наложи да потърсите хамалски услуги проверете повече от една фирма, безплатни дейности извършва Хамал.бг, на цялата територия на София. Уверете се, че от цялата работа печелите не само с физическият труд, който ви се спестява, но и от финансова гледна точка.

Платена обява

Форма за контакт
[contact-form 1 „Форма за контакт 1“]