Продължете към съдържанието

Всяка компания за почистване на килими покрития използва техника и почистващи средства на известни фирми, които са се доказали и са лидери в областта на чистенето в продължение на дълги години. Те са доказали своята лидерска позиция, както в Европа, така и Азия. Те използват системата за сухо пенно химическо почистване на килима с ниска влажност, осигуряваща отлично извличане на мръсотията от дълбочината на тъканта с последваща кристализация и качественото почистват повърхността на изделието. При такова химическо почистване килимът много бързо ще изсъхне, което ще сведе до минимум вървенето по него.

Гаранция за качество се явяват използваните средства за химическо почистване на килима в офиса и тапицерията на мебелите. Почистващите средства са ph-неутрални за бърза и качествена работа, като след използването им в офисното помещение остава приятен аромат. Което е не по-малко важно техния състав са напълно биологични разтворими, в съответствие с изискванията на директивите на ЕС 73 / 404 / ЕЕС и  73 / 405 / ЕЕС. Тези препарати не съдържат фенолни алдехиди, формалдехиди и други вредни съставки. Почистващите средства са одобрени от много водещи институти и се препоръчват за почистване на килими в офис.

Химическото почистване на килима ще бъде извършено качествено и в срок. Професионалистите ще ви предложат химическо почистване на килим в рамките на комплексното ежедневно чистене на офиси. Почистването на килима чрез химически препарати вашия офис ще стане свеж, просторен и ароматизиран.

Почистването на меката мебел е една от услугите, които предлага всяка една почистваща компания. Преди извършване на химическо почистване на мебелите и диваните преди всичко е необходимо да се определи материала на тапицерията. В зависимост от това се определя необходимия метод за почистване и се прави подбор на почистващите средства.

Почистването на диваните, креслата, столовете и възглавничките се извършват от специалисти  оборудвани с химическите средства Chemspec, Karcher и др. Химическото почистване на диваните се осъществява чрез екстрактен метод, които гарантира издърпването на мръсотията и различните видове петна. Етапите на химическото почистване на мека мебел са:

– Премахване на локалните петна от високо ефективни препарати;

– Почистване на мебелите с екстракт орен метод;

– Премахване на замърсените и зацапани участъци.