Продължете към съдържанието

Има няколко неща около мебелите в дома, на които е добре да обърнем внимание.

Такива като семейната ценност, стига да не са реликва, могат да бъдат възстановявани или изхвърляни. Потърсете фирма за почистване на мазета и тавани.

Всяка една стара мебел, може да получи шанс за нов живот. Процесът по съживяване не е бърз процес, но е добре и си струва усилията. Когато имате красива мебел като елемент, за да се насладите за години напред разберете някои начини как да го направите.

Докато античното възстановяване мебели отнема много време, свързано е с майстори за демонтаж на мебели, но не е задължително да усложните нещата. Винаги и много лесно може да си намерите depo.bg.

Когато обаче разполагате с подходящите инструменти и продукти ще направите задачата значително по-лесно и безкрайно възнаграждавана. Тези шест стъпки за възстановяване на стари мебели ще ви дадат прав отново да се радвате на антични фигури върнати на мода.

  1. Безопасността на първо място

Възстановяване стари мебели изисква химикали и инструменти, които могат да бъдат опасни за вашето здраве, ако не се вземат някои предпазни мерки. Първо, винаги използвайте правилните инструменти за работа; не само да направите задачата по-лесна, но за вас и вашето семейство. Носете предпазни средства като ръкавици, дълги ръкави и очила, за да се предотврати химическо изгаряне от разплискване. Работете в добре проветриво място – за предпочитане на открито – за да се избегнете вдишването на вредни изпарения. Съхранявайте намаслени парцали според инструкциите на опаковката на разтворител, който използвате, за да поддържате дома си в безопасност от изгаряне и изпарения. На последно място, пазете се от по-стари лакови покрития, които могат да съдържат олово. Ако подозирате, че има олово в боята на вашата мебел, използвайте подходяща вентилация, когато източвате този материал или да го изпратите за професионално източване. Вижте повече и за една добра фирма, която да е полезна.

  1. Идентифициране и отстраняване на старо покритие

Преди да се възстановите антични мебели, определете текущите м нужди. Това до колко и от какъв ремонт се нуждаят, колко ще ви струва, колко дълго време ще отнеме и т.н.

Първо, въоръжете с всички необходими инструменти и материали. Набавете си дебел плат – 3 м; Кръстовидна дюбели (метал); шперплат листа; универсално лепило; телбод с телчета; Стари вълнени одеяла (2 броя); Стоманена поцинкована тел; Фрагменти; винтове; Пяна за подложка полиестер или найлонови нишки. Стъпка по стъпка инструкции: направете демонтаж на дивана и броя на основните му части; Ако е необходимо, сменете частите на рамката; Сглобете рамката и я закрепете с универсалното лепило и стягане вещество (скоба); дизайн на клипа може да се постави на кръст; Ако всичко това не се получава лесно може да се отправите към smetishte.com.

Според старите модели, изрязани от лист шперплат и части за последващо закрепване към рамата; Прикрепете шперплат към рамката с помощта на лепило и телбод; Покрийте одеялото и го задръжте на повърхността на фурнирни листове; Трябва да се разполага върху седалката, за да се избегнат отклонения; От поцинкована стоманена тел могат да се направят домашни скоби с дължина от 2 см; Затяга се, прикрепя се и се зашива по-лесно новата тапицерия върху старата мека мебел.

Сега, знаете как да направите промените някои дефекти по стари мебели, без да се прибягва до външна помощ. Ако това не ви е достатъчно винаги може да се свържете с evro5.com.

Разбира се, че е препоръчително да попитаме и за съвет от опитен познат или човек, който се занимава тъкмо с това. Напълно е и възможно да се справяте сами. Реставрация на стари мебели са не само полезни, но и благородна кауза. Бъдете креативни, импровизирайте и действа върху предназначена схемата. Дайте нов живот на старите предмети от интериора!