Продължете към съдържанието

Извозване на стари мебели от вашия дом

Ако имате стари мебели, които трябва да извозите от вашия дом или офис, можете да получите 3 съвета за извозване на мебели с Chistachi.bg. Ние предлагаме извозване на стари мебели, включително дивани, гардероби, кухненски мебели и други. С нашата помощ можете да се отървете от ненужните неща в дома си, без да се тревожите за транспортирането и извозването им. Ще ви предложим три съвета за извозване на стари мебели от вашия дом.

  1. Подготвяне на мебелите за извозване
    Когато подготвяте мебелите за извозване, е важно да ги почистите и дезинфекцирате, за да не се разпространят болести и инфекции. Това е особено важно, ако мебелите ви са били използвани от домашни любимци. Почистването може да стане по-лесно, като демонтирате мебелите на части, ако това е възможно.
  2. Разглобяване на мебелите
    Ако мебелите ви са твърде големи, за да бъдат извезени цели, може да ги разглобите на части. Това ще улесни транспортирането им и ще намали риска от повреди. Запомнете къде сте сложили болтовете, гайките и другите части на мебелите, за да не ги загубите.
  3. Наемане на професионална фирма за извозване
    Ако не желаете да се занимавате с транспортирането на мебелите и сами, можете да наемете професионална фирма за извозване. Chistachi.bg предлага услуги за извозване на стари мебели в София. Ние ще ви помагаме в целия процес – от разглобяване на мебелите до транспортирането им до депата за разпределение на отпадъци.
3 съвета за извозване на стари мебели

Какви варианти имате още освен тези 3 съвета за извозване на мебели?

Извозването на стари мебели може да се извърши по няколко начина, в зависимост от условията и възможностите в конкретния случай. Ако става въпрос за по-големи предмети като гардероби, кухненски шкафове и др., които не могат да бъдат разглобени, може да се наеме специализирана фирма, която да ги изнесе и изхвърли. Такива услуги се предлагат от много фирми за извозване на отпадъци и боклуци.

Ако обаче става въпрос за по-малки предмети като столове, маси и др., може да се ползва услугата на градския отпадъчен контейнер или да се изнесат на място, където да бъдат приети като отпадъци. В този случай е важно да се уверите, че ги изхвърляте на правилното място, за да не нарушите законодателството и да не получите глоба.

Не се тревожете за изгубено време и много часове лутане около изхвърлянето на стара мебел. Свържете се с Chistachi.bg на телефон 0888 455 455, за да получите оферта специално за вас!