Продължете към съдържанието

Когато жилището не се простира на много място, изборът зависи от правилната мебелите. Къщата ви ще изглежда нечетливо или уютно, ако вземете под внимание подобни неща. Тези 10 различни вида – от почти незабележими акрилни столовете до рафтове, които се адаптират към големината на апартамента – трябва да бъдат в основата на всеки собственик на малка къща или в предвиждан план за реформи. Ако преди това се налага изхвърляне и извозване на редица излишни неща, вижте повече по почистване на апартаменти.

  1. С табла на един крак

Кръгла маса с тънък ствол лесно се побира в малко пространство. Кръгла форма на плотове предполага отсъствието на остри ръбове, които могат да наранят, но благодарение на един-единствен крак за маса можете да сложите повече приятели и гости.

  1. Универсални стелажи

Вместо голям шкаф с рафтове, който заема цялото място, изберете някой хубав и многофункционален рафт, който може да се поставя вертикално или хоризонтално.

Такива могат да бъдат поставени в различни помещения или между дивана, служейки за съхранение в затворено пространство.

  1. Настройте столове

Едно добро решение за малките терени на дома е да сложите столовете един в друг. На пазара има много модели, които позволяват подобно прибиране.

  1. Голямо огледало

Ако искате да си купите няколко парчета мебели, за да оптимизирате пространството, хубаво голямо огледало трябва да е сред тях.

  1. Малки кресла

Обемистите столове са много удобни, но заемат много място. В малката всекидневна можете да организирате по-добри места от стола без подлакътници или стол тип табуретка. Ако след време се преместите в по-голяма апартамент, няколко големи столове могат да бъдат използвани за допълване на ансамбъла и в непосредствена близост до масичка за кафе в просторния хол.

  1. Дивани

Малък диван за двама души е поредната уютна мебел, която ще замени обемистия дивана, ако искате да легне и да се насладите на уединението. В просторен апартамент може да бъде поставен в долната част на леглото, в непосредствена близост до входа или на масата за вечеря.

  1. Малка правоъгълна маса

Тя може не само да служи като работен плот, но за да спести място може да импровизирате с нощни шкафчета. Благодарение на удобна форма е особено полезно в апартамент студио, където мебелите имат нужда, да изпълняват множество функции наведнъж. Ако вече сте се убедили в това обадете се за Транспорт, товарни превози и разчистване на всички тежки и габаритни стари мебели.

  1. Пейка

Пейка без гръб – много разумен избор за малък кът за хранене, тъй като тя може да се постави под масата, когато не се използва. В допълнение, по-ниска пейка може да служи като масичка за кафе. Тя може да се използва като допълнителен аксесоар за сядане, когато гостите вземат всички столовете.

  1. Прозрачни столове

Прозрачната пластмаса е отличен избор за малки пространства. Столът на този материал е особено полезно, тъй като може да се постави навсякъде. Разберете как да поръчате комплексно обслужване от хамали с камион, за Изхвърляне на мебели и старо обзавеждане.