Продължете към съдържанието

Къртене на бетон, тухла и плочки от Кърти БГ тел:  0888 67 0000

Кърти БГ завърши двудневен обект в гр. София, реконструкция, къртене на бетон, тухлени стени, плочки, замазки и мазилки.

Помещението се намира в непосредствена близост до сградата на Областния диспансер за онкологични заболявания със стационар в кв. Младост. За да не се пречи на работата на болничното заведение мега структурата за къртене и събаряне започна работа в петък 16:00 часа и благополучно завърши в неделя 16:00 часа.

В помещението се извърши частична реконструкция и се наложи да се изкъртят 30 кв.м тухлени стени, 100 кв.м теракота, замазка и около 80 кв.м фаянс и мазилка. Всичките отпадъци, които се събраха бяха извозени с 5 бр. седем кубикови контейнера и два малки камиона с общ обем 5 кубика.

Демонтирахме около 30 кв.м витрини и прозорци (алуминиева дограма), които бяха транспортирани до пункт за изкупуване на вторични суровини. В процеса на изпълнение участваха пет добре екипирани служители на Кърти БГ и с помощта на няколко електрически къртачни машини, лост, лопати, колички и металорежещи инструменти поръчката беше изпълнена в срок.

Цялостната работа достигна около 45 кубика отпадък и за да се увери в професионалното действие на персонала на 11-тия час (7 часа преди определяният срок) лично основателят на мега структурата Галин Костов посети работната площадка и инспектира работния процес, дали се спазва правилника за изпълнение на къртачните услуги.

В помещението определено за услугите (кърти чисти извозва) имаше здрави мебели за пренасяне и безопасно товарене на транспортно средство. За да се освободи работната площадка за нормално изпълнение на разрушителните и демонтажни дейности бяха изнесени бюра, маси, столове, хладилна техника, шкафове и др. Всичко е натоварено в закрит 20 кубиков микробус предлагащ транспортни услуги в страната в първите два часа от работния процес.

Гергана Микова – фоторепортер на Кърти БГ