Продължете към съдържанието

В случай, че искате да направите реконструкция на дворното място може да се доверите на услугите, които предлага Кърти.БГ:
– Къртене на бетонови настилки, пътеки, кладенци;
– Къртене на бордюри ;
– Къртене на градински пътеки със запазване на каменните настилки за повторно ползване;
– Демонтиране и преместване на бесетки;
– Разглобяване на навеси, покриви и премахване на барбекю.
Кърти БГ е специалист и в рязането на дървета, разчистване на терени. За изкопите на ръка, които може да извърши в градината Кърти БГ разполага с професионални лопати и брадви „Фискарс“.
За разруваването на кладенец или бетонови пътеки Кърти БГ използва професионалната серия 11 и 27 килограмови къртачи на „Бош“.

На изображението се вижда 27 килограмов къртач, който е предназначен за по-дебели настилки от стоманобетон или камък. С него работата е трудна, освен ако не работи професионалист от мега структурата за къртене, който не забравя да сложи подходящи ръкавици, каска, очила и добре заточени длета.

За демонтаж и преместване на бесетки Кърти БГ използва моторни и електрически триони. Навеси и барбекюта се преместват с добре изготвен проект.  При необходимост структурата предоставя конструктивно становище по което се изпълняват демонтажните и разрушителни работи. Понякога и в градината има опасност от падащи предмети, затова е добре всички присъстващи да носят предпазни каски и да не се доближават непосредством до работната площадка.