Продължете към съдържанието

Кърти БГ – Професионални къртачни услуги.т

Тел:  0888 67 0000

Разрушаването на сгради е само първи етап от един процес, който обикновено е предназначен за последващо използване. Пример: На мястото на старата сграда се построява по-нова или за извеждане от експлоатация на стара производствена сграда. Такива разрушения внимателно се плануват и се извършват с богата гама инструменти за къртене и разрушаване. Предприема се предварително премахване на опасни материали, като стъкло и азбестова изолация. Премахват се конструктивни части от сградата, които могат да възпрепятстват цялото и демонтиране на подходящи парчета.

Разрушаване на сгради за военни цели често е по-много различни начини за конвенционалните градски разрушения. В много конфликти разрушаването на сгради става и с огън в зависимост от конструкцията и материалите. Най-разпространеното военно разрушаване е чрез директен обстрел от самолети или артилерия. Друго ефикасно средство за събаряне на сгради е с бронирани булдозери и танкове, които унищожават стените и карат сградите буквално да се превърнат в купчина строителни материали, като по този начин се елиминират възможните скривалища за снайперисти и различни капани в сградите.

Разбира се професионалните къртачи от Кърти БГ работят с подходящи договори и пълна документация, която е необходима за събаряне, къртене и демонтаж на всякакви сгради. Мега структурата за къртене се придържа към ниските цени и кратките срокове за услугите кърти чисти извозва, събаряне на сгради и извозване на строителни материали.