Продължете към съдържанието

Hamal.BGНа пазара излезе нов сайт за хамалски услуги и веднага се ориентира към масирана рекламна кампания. Инвестициите за реклама  ще достигнат драстичните 60 % – 70%  от оборота. Следователно първите няколко години ще работят само за реклама и текущи разходи.

От HAMAL.BG обещават да внедрят ново измерение в хамалските услуги. Ще предлагат не само пренасяне на мебели или покъщнина, а и изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и тавани, почистване след смърт и много други свързани с хамалогия и тежък физически труд. Обещават кратки срокове и висок стандарт на услугите които предлагат. Така няма да се налага излишните мебели и всякакви ненужни предмети да бъдат оставяни (контрабандно) до контейнерите за смет.

Изхвърляне на мебелиПренасяне на мебелиОт HAMAL.BG не уточняват  подробности за рекламната стратегия и начина на действие. За служителите ще има  доставка на храна на работното място, енергийни напитки и вода, за да е свеж персонала и да изпълнява внимателно и бързо зададената задача. Във всяко превозно средство ще има термос и хладилна чанта, за да  се спести време за обиколки в търсене на топли и студени напитки.

Успех на новият ни партньор за хамалски услуги в София и страната www.HAMAL.bg