Продължете към съдържанието
Непобедимата комбинация: новият Хилти къртач TE 1000-AVR е с изключителна енергия на удара едновременно с най-ниските вибрации. Този комфорт е възможен благодаряние на иновативната AVR антивибрационна система.

Впечатляваща мощност при различни работи на пода или стената се дължи на много силния пневматичен ударен механизъм, задвижван от безчетков SR мотор. При това три отделни камери за смазване предпазват TE 1000-AVR от навлизане на прах, удължават живота на машината и осигуряват висока надежност.

Предимствата на активното намаляване на вибрциите (AVR) и SR-поколение мотори

Ударният механизъм и моторът на машината са свързани посредством шарнир и AVR пружини към корпуса и ръкохватките. Резултатът: най-ниските въбрации в класа и с това най-високата производистелност.

Мотор с електронно управление без роторни намотки, комутатор и четки.

Предимства: няма смяна на четки, по-дълги серизни интервали и много по-голяма дълготрайност. Допълнително постоянно висока мощност и при спадане на напрежението, вследсвтие например от използване на удължителен кабел.

Особености

Възможност за безпрашно къртене.
Новият прахоуловител TE DRS-B изсмуква до 95% от прахта при работа.

Новите Хилти полигонални инструменти с индуктивно закаляване и специална опашка допринасят за още по-голяма дълготрайност. Самозаточващите се шила дават ефективност без заклинвания.

Технически данни на TE 1000-AVR

Консумирана мощност 1600 W
Брой удари под товар 1950 уд./min.
Пълна енергия на удара 22 J
Намалена енергия на удара 16 J
Вибрации по трите оси 6.5 m/s
Тегло според ЕРТА стандарта 11.8 kg